Snow Retreat chalets volledig verzorgde wintersportvakantie in La Tania
Contact Snow Retreat Chalets

La Tania, Courchevel

La Tania ligt genesteld in het bos tussen de beroemde wintersportresorts Courchevel en Meribel en biedt de beste toegang tot deze beide skigebieden. La Tania geeft u toegang tot al de glitz en glamour van Courchevel en de radicale board parken van Meribel zonder het Gucci prijskaartje, waardoor het door de franzen beschreven wordt als “un petit secret” (een geheimpje). La Tania heeft ook enkele van de allerbeste off piste afdalingen van de 3 valleien, wanneer je weet waar je moet zoeken.

la tania ski afdalingen Via één van de beste, door bomen omzoomde skipistes in Frankrijk, komt u in het centrum van La Tania met meerdere bars, cafes en restaurants waar u van een heerlijke lokale Savoyard maaltijd kunt genieten. Overdag is het kloppende hart van La Tania een handig ontmoetingspunt voor vrienden en een veilige speelplaats voor kinderen ver van wegen en verkeer.
's Nachts zijn er chill out cocktailbars voor intieme drankjes en een gezellig gesprek en er speelt altijd wel ergens een band voor mensen die aan het eind van de dag nog veel teveel energie over hebben. – La Tania Rocks!

Wintersportuitrusting verhuurla tania logo

Voordelige aanbiedingen bij onze partners.
Informeer hiernaar bij het reserveren van uw chalet.

Ski School

  • Bent u een volkomen beginner of wilt u uw techniek nog een beetje bijschaven of een nieuwe uitdaging?
    Voor ski lessen kunt u het beste terecht bij ESF, de reeds lang bestaande Franse skischool.
  • Voor een lespakket raden wij ook Magic Academy aan.
  • Let op: tijdens schoolvakanties zijn de lessen al HEEL SNEL volgeboekt. Boek uw lessen nu direct via ons.

U wilt niet skien? zonnig terras in la tania

Dan is er toch nog volop vertier. Trek een paar sneeuwschoenen aan en wandel door de bossen van de alpen, of maak een tochtje met de hondenslee. Ga met de gratis bus naar Courchevel 1850 waar u kunt winkelen en van de glitter kunt genieten. Met een voetgangerspas voor de skiliften kunt u boven van dampende warme chocolademelk genieten terwijl u het adembenemende uitzicht bewondert. Het is ook mogelijk heerlijk te ontspannen in de sauna of bij een massage.

[ Website door Solve Web Design ] - English version | Version Française | Nederlandse versie