Snow Retreat chalets volledig verzorgde wintersportvakantie in La Tania
Contact Snow Retreat Chalets

Self Catered & Catered Ski Chalets in La Tania

Snow Retreat is een klein bedrijf gespecialiseerd in goedkope compleet verzorgde wintersportvakanties in chalets van een hoge kwaliteit.

Onze Ski Chalets

Catered Ski Chalet Bonne Etoile

Snow Retreat Chalet in La Tania Chalet Bonne Etoile of "geluksster" is slechts 60 skibare meters verwijderd van de piste, het ontmoetingspunt van de skischool en het dorpscentrum. Voor grotere groepen is het mogelijk de verbindingsdeuren, die dit traditionele houten chalet deelt met chalet Petit Coeur, te openen. Chalet Bonne Etoile beschikt over slaapgelegenheid voor 14 personen verdeeld over tweepersoonsslaapkamers met 1 of 2 bedden.
Lees meer over Chalet Bonne Etoile

Catered wintersportchalet Petit Coeur

Snow Retreat Chalet in La Tania Chalet Petit Coeur is, net als Bonne Etoile, in traditionele stijl gebouwd. Evenals in al onze andere chalets, draagt ook hier de open haard weer bij aan een echte chalet sfeer. Chalet Petit Coeur heeft n slaapkamer minder dan Bonne Etoile en beschikt over slaapgelegenheid voor 12 personen verdeeld over tweepersoonsslaapkamers met 1 of 2 bedden, al naar gelang uw wensen. Petit Coeur betekend 'hartje' in het frans.
Lees meer over Chalet Petit Coeur

Catered wintersportchalet Murette

Snow Retreat Chalet in La Tania Chalet Murette is in dezelfde stijl gebouwd als Chalet Petit Coeur. Deze beide chalets liggen slechts 5m van elkaar verwijderd in dezelfde doodlopende straat, zodat ook hier de afstand naar de piste, het ontmoetingspunt van de skischool en het dorpscentrum niet meer dan 60 skibare meters bedraagt. Voor grote groepen kan dit traditionele houten chalet met een open haard en een gezellige sfeer, verbonden worden met chalet Pandora door middel van een deur. Chalet Murette heeft zes tweepersoonsslaapkamers met 1 of 2 bedden.
Lees meer over Chalet Murette

Catered of Self Catered Chalet Pandora

Snow Retreat Chalet in La Tania Chalet Pandora is in dezelfde stijl gebouwd als Chalet Bonne Etoile, met als extra bonus een groot balkon met uitzicht op de skipiste, het dorp en de adembenemende alpen. Dit chalet is in franse stijl ingericht met een Savoyard decor en oude alpinistische snuisterijen. Toegang tot de pistes en andere voorzieningen is net zo dichtbij als die van onze andere chalets, zodat u van uw vakantie kunt genieten zonder op de bus te hoeven wachten of lang met uw spullen te moeten slepen. Chalet Pandora is beschikbaar als catered of zelf gecaterede accommodatie en beschikt over slaapgelegenheid voor 14 personen verdeeld over tweepersoonsslaapkamers met 1 of 2 bedden en een keuken.
Lees meer over Chalet Pandora

Catered Chalet Leman 1

Snow Retreat Chalet in La Tania Chalet Leman 1 is verbonden met Chalet Leman 2 door middel van een gemeenschappelijke entree en bergruimte voor wintersportuitrusting voorzien van schoenverwarming. Chalet Leman 1 is de bovenste van de twee Leman chalets en heeft verscheidene slaapkamers met balkon. De piste is slechts 150m verwijderd en bij goede sneeuwcondities is het mogelijk tot aan de deur te skin. De hoofdkabelbaan loopt vlak langs het chalet en het station ligt op slechts 200m afstand. De huiskamer is nieuw gemeubileerd en beschikt over de gewoonlijke Snow Retreat voorzieningen. Twee ervaren hosts zullen uw eenvoudige, ruimschootse, heerlijke maaltijden voorbereiden.
Lees meer over Chalet Leman 1

Catered Chalet Leman 2

Snow Retreat Chalet in La Tania Leman 2 is verbonden met Chalet Leman 1 door middel van een gemeenschappelijke entree en bergruimte voor wintersportuitrusting voorzien van schoenverwarming. Chalet Leman 2 is de onderste van de twee Leman chalets en heeft een lichte huiskamer met schitterend uitzicht over de vallei. Net als bij Leman 1, is de piste nabij en bestaat de mogelijkheid tot aan de voordeur te skin. Vanuit de huis- en eetkamer heeft u een fantastisch uitzicht over de vallei tot aan de bergen van de La Plagne en Les Arcs ski resorts. Dit chalet wordt bemand door twee ervaren hosts die 's zomers hun eigen kookcursussen geven en die dit jaar voor de derde keer naar La Tania terugkeren. De Leman chalets zijn vernoemd naar Andrea's familie, waarvan de achternaam toevallig hetzelfde luidt als de naam van het prachtige meer bij Genve: Lac Leman.
Lees meer over Chalet Leman 2

Wintersportchalet voorzieningen

 • Wintersportuitrusting-opbergruimte voorzien van schoenverwarming.
 • Gratis wifi internet voor recreatief gebruik.
 • Gezellige open haard.
 • Ruime huiskamer.
 • Satelliet TV
 • 32inch flat screen TV
 • Nintendo Wii game stations met spelletjes.
 • Ipod docking stations

Wintersportchalet maaltijden

 • Ontbijt - keuze uit meerdere cerealen en warm voedsel.
 • Middag Cake - vers gebakken cake met thee, koffie of warme chocolademelk.
 • Avondmaaltijd - drie-delige maaltijd met een halve fles huiswijn. Onze avondmaaltijden zijn eenvoudig, thuis gekookt en ruimschoots voldoende, zelfs na een lange dag skin. Wij verzorgen maaltijden volgens de meeste diet voorschriften. (Gelieve ons van tevoren hierover in te lichten.)
 • Wij kiezen onze rode, witte en ros huiswijnen met zorg bij lokale winkeliers. Meer huiswijn kunt u via ons verkrijgen voor slechts 5 Euros per fles. (Deze zelfde flessen kosten 14 Euros of meer in de lokale bars) Wij hebben ook een korte wijnlijst (per fles geprijsd) indien u n van onze aanraders wilt proeven.

Ski Chalet Ligging

Chalet ligging in La Tania Al onze chalets liggen in La Tania, Courchevel (73120). Alle chalets liggen dicht bij de piste, het ontmoetingspunt van de skischool en het dorpscentrum. Hieronder ziet u een kaart van de exacte ligging.

< Klik hier of op de foto om de kaart van de chalet ligging te bekijken.

Chalet verhuur in La Tania

 


Bekijk Snow Retreat catered wintersportchalets op een grotere kaart

Catered verhuur van zaterdag tot zaterdag is inclusief:

 • 7 nachten accommodatie.
 • 7 dagen ontbijt en 6 dagen versgebakken cake.
 • 6 dagen 3-delige avondmaaltijd met met een halve fles huiswijn per nacht voor personen boven de 18.

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Transport - Neem contact op met Andrea voor advies over lokale verbindingen.
 • Avondmaaltijd op woensdagavond.
 • Wintersportuitrusting verhuur en ski-lessen.
 • Liftpassen: Het is verplicht uw liftpas vantevoren te bestellen. De betaling hiervoor voldoet u tegelijk met de laatste aanbetaling voor het chalet. Indien u geen skipas wenst dient u een supplement van 15 £ te betalen (behalve voor niet-skirs).

Meer informatie

 • Eenpersoons supplement - 50% van de vakantieprijs voor volwassenen.
 • Kinderen van 5-12 krijgen 50 £ korting.
 • Kinderen onder de 5 die de kamer delen met volwassenen 60 £.
 • Voor een reservering dient u een aanbetaling te doen van 100 £. Restitutie van uw aanbetaling is niet mogelijk. 8 Weken vr uw aankomst dient u het volle bedrag te betalen.

 

 

[ Website door Solve Web Design ] - English version | Version Française | Nederlandse versie